Tafelbladen

Gespecialiseerd in massief hout

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van tafels en tafelbladen van massief hout. Alle wensen zoals de houtsoort, afmeting of afwerking kunnen we maken. Uw meubelwens wordt op maat gemaakt!

Houtsoorten waarmee wij werken zijn; Eiken, Noten (Europees noten), Kersen, Iepen, Esdoorn en Beuken.

De afwerking van het hout kan transparante lak of olie zijn, het beschermt hout tegen vuil en vocht. De afwerking bepaalt ook uitstraling van het hout. Wij gebruiken Monocoat houtolie het biedt sterke bescherming en het is ook een duurzaam en milieuvriendelijk product. Monocoat is beschikbaar in 40 standaardkleuren en 7 exclusieve kleuren. Rubio Monocoat olie is uniek omdat het hout beschermt in een enkele laag!

TB-O4-ER/N01
Eiken Rustiek tafelbladen

Eiken tafelbladen zijn gemaakt van rustiek eiken planken 2cm dik (incl. 4cm opdik rand). Afwerking: naturel gelakt of Monocoat olie.

TB-O4-N/N01
Noten tafelbladen

Noten tafelbladen zijn gemaakt van noten planken 2cm dik (incl. 4cm opdik rand). Afwerking: naturel gelakt of Monocoat olie.

TB-O4-M/N01
Mix tafelbladen

Mix tafelbladen zijn gemaakt van 5 soorten hout; eiken, noten, kersen, esdoorn en iepen. Afwerking: naturel gelakt of Monocoat olie.

TB-O4-ER/V01
Eiken Rustiek Verouderd tafelbladen

Eiken Rustiek Verouderd tafelbladen zijn gemaakt van eikenhout 2cm dik (incl. 4cm opdik rand). Afwerking: verouderd of verouderd plus + naturel gelakt of Monocoat olie.

vraag een offerte aan

Horeca

Horeca Meubilair

U kunt bij ons terecht voor maatwerk horeca meubilair. Wij leveren tafelbladen, stoelen, stamtafels, bartafels en barkrukken. Alles kan worden gemaakt in een houtsoort naar keuze, daarnaast kunt u ook kiezen voor afwerking of kleur van het hout. Horeca meubels voor elk budget!

Wij hebben jarenlange ervaring in de horeca branche waardoor we weten aan welke eisen onze meubels moeten aan voldoen.

Voordelen van ons Horeca meubels
  • Duurzaam en dergelijk product
  • Maatwerk en diverse afwerkingen mogelijk
  • Nieuwste trends

neem contact met ons op voor al uw vragen

  • 0297 - 269 599
  • info@avancemeubelen.nl

Design Meubels

Complete huisinrichting

Luxe massief houten meubels die precies op wens gemaakt zijn en passend in uw interieur. Bent u op zoek naar een houten tafel op maat of iets anders vraag dan gerust wat de mogelijkheden zijn. De levertijd is ongeveer 4 tot 6 weken.

  • Eettafels

  • Stoelen & Barkrukken

  • Salontafels

  • Bijzettafels

Bent u op zoek naar een Artisan meubel?

Wij verkopen ook showroommodellen van merk Artisan, kijk voor het aanbod op onze website!

Artisan